Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.12.2011., 02:29   #1806
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Hm, prvi glas. Ja u servisnom intervalu od 15000km moram dotočit pol litre ulja i to je to. Ko bi to plaćao, još je litra 100 i kusur kuna.

Ne kažem ja da ga vozim uvijek tako da mi troši 5,3 l/100. Samo velim da može malo trošit ak ga ne gaziš.
I tih 14 litara mi je malo previše. Da nisi gledao trenutnu potrošnju umjesto prosječne? Da nije golf bio čipiran? Il sjebana mašina. Pa moj ne troši tolko kad ga prek dve glave stisnem.
Stisnuti na kratko i držati putnu brzinu koliko ide su dvije jaako različite stvari.
Normalno da troši 14L kad je vožen koliko ide cijelom relacijom(220 po satu).

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
ma nema šanse 14l dizelaš,pa meni benzinac s cca 230+ks troši 10 l u prosjeku,a zna popit i do 1l ulja na 1000km (8000+ rpm)

čipiran dizelaš može samo manje trošit...mislim da je gledao trenutnu potrošnju...
Ma da, i onda je svizac....
Ne trebaš mi pričat o čipiranim dizelima, maloj potrošnji i ostalim pričicama za malu djecu za laku noć. Imam radionu kući otkad postojim, a kum radi u VW ovlaštenom di gazda isprobava sve čipove koji su uopće dostupni za vw tdi-e, konkretno baš na 2.0tdi motoru.
Najjače su mi te fame da dizel ide maltene na zrak a ne da troši naftu, božesačuvaj.... Jasna stvar je da ako hoćeš da nešto ide, onda mora i trošit srazmjerno količini konjice pod haubom i težini cigle na gasu, ili kad se voziš ko penzić da tako malo onda i troši....