View Single Post
Staro 16.12.2011., 23:22   #656
freedado
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:

@freedado neisplativo je ić na amd posebice ako ga misliš nadograđivat jer je nova serija amd-ovih procesora lagani promašaj osim ako ti je potreban jeftini quad za obradu videa,teške programe za dizajn itd, uzmi si ovak
imaš puno bolje opcije za nadogradnju u budučnosti i jako kvalitetnu matičnu a procesor ti je je bolji od x4 955 i IGP ti je u procu a matična ima video izlaze za spajanje na monitor (VGA, DVI) , napisao si da slažeš konfu pa vjerojatno ju misliš i solo sklopit ili ti je ipak potrebno sklapanje konfe jer onda moram mijenjat dučan.
Da dućan je dobar, odnosno preko njega bi i kupio.
Intel ne bih, nego isključivo AMD (da ne ulazimo u vječitu raspravu zašto)
Mišljenja su različita o novoj generaciji amd procesora, od laganog promašaja do laganog zadovoljstva.
Za ovaj AMD Phenom II X4 960T Black Edition kažu da je bolji of Phenom x4 955 BE i da se klokanjem dobije x6, a neki ga opet osporavaju i da je klokanje lutrija.
Međutim ovdje je onda i pitanje bolje matične od moje sa 8+2 regulacijom, a da ima integriranu grafiku.
Izbor bi bio Asus M4A88TD-V EVO, ali pregledom nabave jedino je nudi AjTiKupi i to se opet mora provjeriti dostupnost, a onda imamo više dućana za nabavu što mi opet ne odgovara.
Ostali prijedlozi su OK osim što bi tvrdi disk uzeo samsung F3 500gb, jer buđet ne smije preći ni lipe iznad 3000, makar ne kupio miša i(ili) tipkovnicu.
Još me zanima ovo kučište jer ga ja ne nalazim na njihovim stranicama, a baš tražim nešto tako jeftino, jer bi ga iskoristio za moje staro računalo a ove nove bi išle u staro prostranije kučište Chieftec Dragon DX-01
I još zašto memorija 1x4gb, a ne 2x2gb, te ima li razlike između corsair, kingmax g-skill
freedado je offline   Reply With Quote