Molio bih malu pomoć....
Prodao sam HD3870x2 čovjeku koji je imao MS napajanje 550w...e sad ne znam da li to napajanje uopće ima 2x6 pin da bi uopće mogao spojit grafu bez prijelaznih konektora i da li je to napajanje uopće dovoljno za tu grafu...on kaže da je imao dodatne konektore.
Desilo se to da kad je spojio grafu nije dobivao sliku...sistem se nije htio dići. Onda je otišao po novo napajanje (xfx 550w),i tada su se pojavljivali problemi...malo hoće pa neće,a isto tako izbacivanje iz 3D Marka...kartica je radila oko pola sata.
Onda je otišao pa promijenio novo napajanje za corsaira 600w...i od tada prilikom pokretanja piše da nije spojeno napajanje.
Evo ujutro kartica je došla k meni...kad pokušam upalit komp piše..."you have not conected power cable to your video card please refer starting guide for proper hardware instalation"
A inače je kartica kod mene radila ko beba bez ikakvih problema prije nego sam je prodao čovjeku. Da li je moguće da ju prvotno napajanje oštetilo (MS 550w) ?
Ili u čemu bi mogao biti problem ?
Još jednom napominjem...kad je bila kod mene perfektno je radila na mojoj konfiguraciji.