View Single Post
Staro 14.12.2011., 16:55   #1263
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
ponuda koju ste uplatili je bila nevazeca, uplata je sjela nakon roka valjanosti ponude, imali smo jedan komad na skladistu i on je prodan a kod dobavljaca je u meduvremenu otisla cijena gore te smo Vam ponudili da vratimo novce ili da nadoplatite razliku ili odaberete neki drugi artikl

U uvjetima poslovanja stoji:
Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Protis d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.
OK, vaši uvjeti poslovanja su ono što ste vi napisali, no to ne znači da se to direktno slaže sa zakonom.

Zašto onda objavljujete službene cjenike? Zašto vaši kolege daju neispravne cijene? Nije moja krivica što je vama dobavljač dignuo cijenu, ja sam svoj iznos uplatio prema, ovo je smiješan dio, nevažećoj ponudi koja je vama jako dobro važila dok su se novci uplaćivali. I da, cijena se nije promijenila prije moje uplate, nego poslije.

No nevermind, u više navrata ste pokazali koliko ste profesionalni i koliko je nepouzdano kupovati kod vas. Moram i spomenuti situaciju gdje sam tražio jedan printer, dobio ponudu, platio, i dobio drugi printer kojeg sam vam htio vratiti, ali ga vi niste htjeli primiti nazad već ste me tražili nekakav novac za to.

Mene i moju firmu kao kupce ste izgubili, a i sve iz moje firme koji su planirali kupovati kod vas. Budite sigurni da ću obavijestiti koga god ću moći o svojim iskustvima s vama. Neodgovorni ste i nepouzdani.

I fraza "da mi vratite novce koje sam vam uplatio" ne prolazi. Vi meni vratite te novce s kamatama jer su ležali na vašem računu nekoliko tjedana. Amen.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz