Citiraj:
Autor Vuco
|
Stavio sam ga prije nekih sat vremena na mob, radio radi
Score u AnTuTu benchmarku je za nekih 100 bodova visi nego score sa kineskim romom, sa procom clockanim na 729 je score bio cak 300 bodova visi nego na kineskom romu, no mob mi se restarto na takvim postavkama i cini mi se da je zadnji dio moba bio dosta topliji nego inace, sada sam ga stavio na 710 mhz i za sada sljaka sve, no nisam jos vrtio benchmark, kasnije cu ga odvrtiti pa napisati rezultat.
Sto se tice instalacije, instalirao sam ga kao u svaki drugi rom, preko recovery-a wipe data/cache/dalvik i install from sd i radi sve jedino mi setcpu koji dodje sa romom nije radio no uspio sam dignut frekvu proca sa no frills cpu aplikacijom.
Dio instrukcija nije ni meni potpuno jasan, no vidio sam na njihovom forumu da je benru napravio svoju verziju recovery-a tako da mislim da se to odnosi na neke opcije dostupne preko njegovog recovery-a.
Jos moram probat sutra kako se sada ponasa mikrofon moba, tj dali je i dalje tih kao na prosloj verziji moba, nadam se da nije jer sam upravo radi toga vratio modificirani stock rom nakon testiranja prosle verzije cyanogena.