View Single Post
Staro 12.12.2011., 10:34   #550
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor zen_sux Pregled postova
Evo ja cu prvi ako 7970 serija bude kasnila zamjeniti 6970 za 580 , i dat cu 1000kn vise za 10% vise. A igram samo 1 igru!
Sve si reka s ovom izjavom, no nemoj misliti ako si ti takvog misljenja da ga i ostali dijele, jer zdravi razum govori nesto sasvim drugo (barem ovaj u mojoj glavi).. No svi znamo da u ovakvim temama nema previse zdravog razuma ni logike, Imo kod vecine ljudi/kupaca sve se svodi na dubinu dzepa i nivou zaludjenosti.. Za primjer cu uzeti svog frenda koji obozava motore (sportive), koji je isto tako prije 2 god dozivija prometnu i zavrsija u bolnici 6mj sa dosta lomova (neopasnih po zivot) i jednom ozbiljnijom ozljedom.. Da bi isti taj frend vec pri izlasku iz bolnice ima plan u glavi kako ce uzeti jos jaci motor (cbr-1000rr). Sto reci na to? Netko ce reci da mu fali koja daska u glavi i sl, no u stvarnosti je covik zaista inteligentan i skolovan - samo ima tu jednu svoju ludost tj. ljubav prema brzini, tocnije motorima.. Ja mogu reci da ga razumjem... Ne znam dali se bas moze povuci paralela ove price sa temom, ako mislite da ne moze - zanemarite post..