View Single Post
Staro 11.12.2011., 21:14   #16459
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ahaaa, pa jel to piše na desnoj kurbli, tj spideru GXP? To je onda GXP osovina, treba ti ključ za odvrtanje toga i toeto. Al kažem, provjeri da nije luft eventualno nastao kod prihvata.

Ak nisi rastavljao, rastavi, skini lijevu kurblu i pogurni osovinu pa skini cijeli desni dio koji je spojen sa tom šupljom osovinom pa baci inspekciju

EDIT: ako je sa čašicama sve u redu, indu lagere možeš promijeniti bez potrebe za cijelim novim BBom.
Da pise, skuzio sam kad sam opalio sliku...glavno da se ja pitam koji je BB

Htio sam rastaviti pa nisam mogao izbiti kurblu, mislim, nisam se ni trudio previse, odsarafio sam saraf i nije se dala a nisam imao vremena gnjaviti se s time, na koncu sam zavrsio na Dotki...tak da cu sutra probati ponovno.

Citam jako lose komentare za taj GXP, tak da nije nista cudno ako se i moj raspao (a 90% da je), vijek trajanja mu i nije neki...sad je samo pitanje dal cu mijenjati samo lagere, ili sve komplet. Nadam se da su casice prezivjele.

Da li postoji alternativa glede BB-a a da ide Firex na njega, ili sam osudjen na GXP? Cini mi se da i tvoj Stylo ide s tim BB-om.
Nik je offline   Reply With Quote