Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ahaaa, pa jel to piše na desnoj kurbli, tj spideru GXP? To je onda GXP osovina, treba ti ključ za odvrtanje toga i toeto. Al kažem, provjeri da nije luft eventualno nastao kod prihvata.
Ak nisi rastavljao, rastavi, skini lijevu kurblu i pogurni osovinu pa skini cijeli desni dio koji je spojen sa tom šupljom osovinom pa baci inspekciju
EDIT: ako je sa čašicama sve u redu, indu lagere možeš promijeniti bez potrebe za cijelim novim BBom.
|
Da pise, skuzio sam kad sam opalio sliku...glavno da se ja pitam koji je BB
Htio sam rastaviti pa nisam mogao izbiti kurblu, mislim, nisam se ni trudio previse, odsarafio sam saraf i nije se dala a nisam imao vremena gnjaviti se s time, na koncu sam zavrsio na Dotki...tak da cu sutra probati ponovno.
Citam jako lose komentare za taj GXP, tak da nije nista cudno ako se i moj raspao (a 90% da je), vijek trajanja mu i nije neki...sad je samo pitanje dal cu mijenjati samo lagere, ili sve komplet. Nadam se da su casice prezivjele.
Da li postoji alternativa glede BB-a a da ide Firex na njega, ili sam osudjen na GXP? Cini mi se da i tvoj Stylo ide s tim BB-om.