Evo doso napokon doma.
Nakon kaj smo pogledali bajk, popricali sa deckom i vratili se u Zagreb. pojeo i otisao sa Cuksom se nac sa Siletom i onda do Zmijoljuopca.
Tam smo prisustovali rodjenju zlatice 2, koja zgleda odlicno nije vise tak pederska ko zlatica 1
Sto se tice Endura, on je zakaparen i cekam samo da dobijem neki kesh pa da odem po njega.
Bajk je u odlicnom stanju. Vilja nema lufta sve radi kao podmazano. Ima HS i LS podesavanje kompresije, zadnji shock isto nema lufta. Rama isto nema nigdje lufta. Dijelovi na bajku zgledaju ko novi, brzine se saltaju od sale i sa lakocom. Rama ima par kozmetickih ogrebotina sto je i normalno za takav bajk ak ga se vozi po onim terenima za koje je i namijenjen.
Ne moram rec kak radi 160mm napred i nazad, guta sve pred sobom i osjecaj je ko da se vozi po asfaltu.
Velicina bajka je taman, i sa mojom sic stangom ce mi biti taman, mozda jedino kasnije lulicu okrenem normalno jer je sada nagib -7 stupnjeva.
Jedini problem bi mi mogao predstavljati pogon jer je naprijed 24-36, a iza 11-34
Uglavnom sam odusevljen kak se bajk dosta lagano vozi po ravnom (jbga brda nije bilo pa nisam mogo uzbrdo) osjecaj je kao u direktorskoj fotelji
Sada jedino ne mogu docekati da dodje u moje ruke