Citiraj:
Autor Mad_Duke
Nije cilj da imaš "što tamniju" sliku samo, nego i da imaš što manje kontrasta. Znači, u isto vrijeme blještava bijela pokraj crne je no no. normal način pošto crusha sjene je gori za uhodavanja (iako će normalno proći i na njemu ofkors jer i samo uhodavanje skoro pa i nije potrebno više) dok je true cinema bolji. Kontrast na pola i brightness na što niže.
Tak gledate većinom šugavi TV program. Ništa vam se neće dogoditi ako unutar tih 300 sati pogledate neki film sa normalnim postavkama!
|
Kažeš jedno, a pišeš drugo, pa ako se kontrast smanjuje, smanjuje se i svjetlina, (dok je svjetlost je na 0) ali bude sve tamnije i tamnije kako se kontrast smanjuje, i onda kažeš da nije cilj ''da bude što tamnije'' a rečenicu kasnije kažeš da kontrast treba biti što niži, heh
Citiraj:
Autor mrVivi
desava mi se jedna mala veoma dosadna stvar imam osjecaj da slika na moment uspori pa onda ubrza to je skoro neprimjetno (a opet se primjeti) izluđuje me pokusao sam pustati film sa kompa i direktno sa HDD spojenog na USB.
|
-ja to na svom nisam primjetio, a gledao sam dosta (kraćih) klipova sa HDD-a... Filmove gledam iz PC-a, skinuo sam 15ak filmova u Full HD-u (preko 100GB), milina
Sad ću ga spojit online, da se software nadogradi (ako ima nova verzija) i da vidim kak uopće funcioniraju te sve opcije (you tube itd itd)