View Single Post
Staro 09.12.2011., 15:16   #798
lolofuxy
Premium

lolofuxy's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor MaliWolfman Pregled postova
Htio sam samo vaše mišljenje dali je ok konfiguracija i dali se isplati stavljat SSD disk unutra??

A Vi postavljali hrpu komponenti na papir iz razno raznih trgovina, šta radite za njih pa ih toliko reklamirate???

Gotovo računalo uzimam iz više razloga i DA, bitno je tko slaže računala i na koji način. U 90% slučajeva iz web shopva to se sklopi tek toliko di kablovi vise na sve strane, ne ispita se računalo prije isporuke itd...

NE ŽELIM komponente slagane po šupama i garažama već ispitano, gotovo računalo sa kvalitetnim komponentama i samo sam htio čuti Vaše mišljene o tom dijelu a ne o tome da u futurama mogu sklepat računalo od tih i tih komponenata... no hard feelings
kao prvo sve ti je složeno iz jedne trgovine FUTURA IT, kao drugo njihova gotova računala i računalo koje si ti složiš po komponentama su isti drek jer i jedne i druge slažu na isti način i testiraju ....svako će ti isto komp složit i nitko ti neće slagat komp ko mi tu pc ekspertovci da ti se nijedan kabel ne vidi (zbog toga jer nemaju samo tvoju narudžbu nego i 100 drugih), ne razumijem zašto tupiš svoju filozofiju, ak oćeš uzmi si taj komp iz instar informatike i dodaj si još dodatno za najjeftiniji ssd i popuši 800 kn , a ovo da mi nekog reklamiramo fakat si specijalac, ljudima slažemo konfe di im ispadne najjeftinije i cilj je da dobiš najviše za svoju lovu.

Zadnje izmijenjeno od: lolofuxy. 09.12.2011. u 15:37.
lolofuxy je offline   Reply With Quote