View Single Post
Staro 08.12.2011., 10:20   #68
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Hmm, korisitm Ubuntu na poslu vec ~4 tjedna... I ne svidja mi se. 11.10. verzija.

Barem 10ak crasheva iz nekog razloga, onaj dock slijeva je uzasan, nakon drugog tjedna je jednostavno prestao raditi kako spada i vise mu ne mogu ni resizeat ikone ni podesit transparency i autohide delay u Compiz Settings Manageru (a mogao sam prije).

Bugova ko u prici... ne rade dropdown meniji vise, kliknem, cim releaseam mouse button nestane dropdown meni, pa moram drzat button dok biram selection. Sto je naravno radilo prvi tjedan. Takvih sitnica na desetke. I nemos vjerovat da nisu mogli u sve ove godine napravit da shareanje i networking sa windows masinama radi out of the box, nego moram instalirat sambu i slicno. Znam da nije za pocetnike, nit sam ja pocetnik, ali nemam vremena provodit sate da bi dosao do shared foldera na Windows Server masini...

Da ne pricam da se MySQL Workbench rusi iz cistog mira, a jedina verzija (Anorgan build) koja navodno "radi" pod x64 Ubuntuom se ni ne zeli instalirat... A opet, nemam vremena raskopat pola weba da bi ga natjerao da radi.

Napominjem da mi nije prvo susretanje s Ubuntuom, nikad mi nije sjeo zbog raznog softvera koji sam trebao a nema za njega, ali da mogu birat, vratio bi Win7 x64 isti cas. Steta, jer izgleda fenomenalno, Ubuntu One je super stvar, terminal majka za neke stvari, itd... Bleh, sto se mene tice, razocaranje.