View Single Post
Staro 07.12.2011., 01:09   #417
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ako nekome treba screen protector, imam 1-2 viška za Huaweia. Paše kak treba, ne smeta touch-u niti smeta senzoru za auto backlight.

Citiraj:
Autor silvio12 Pregled postova
jel bi mogo neko stavit na youtube kako stavit bios na huawei jer meni neče
Vjerojatno imaš problem sa driverima, jer ostalo je doslovno 3 minute posla.

Ako imaš original ROM, raspakiraš onaj update.zip (unutra je PDF i folder "dload" kojeg skopiraš na SD karticu). Ugasiš mob, kresneš volume up i down te tipku za paljenje pa ti stavi Huawei originalni ROM.

Nakon toga instaliraš drivere za fastboot i mob, makneš u settings-aplications fast boot opciju, ugasiš mob, volume down i tipka za paljenje 10 sekundi da uđe u fastboot mod, pokreneš onaj instalabador.bat koji ti instalira clockwork recovery.

Uđeš opet u Recovery, spojiš USB kabel, odeš na mounts and storage - mount SD card, prebaciš si koji god ROM želiš, otiđeš na unmount, install from zip (ili kako se već zove), nađeš zip fajl na SD kartici i staviš si ROM koji želiš.

Goranov zahtjeva da se napravi druga particija (512MB) i swap (128MB). To napraviš preko recovery-a, opcija advanced - partition SD card i tamo te pita te dvije stvar (samo postaviš veličine od 512 i 128MB). I tek onda instaliraš njegov ROM preko install from ZIP.

Ne znam jel Benruov napravi isto sam drugu particiju, ja sam je već imao od prije.