View Single Post
Staro 06.12.2011., 22:46   #16274
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Sve obavimo preko paypala (što se tiče plaćanja i povrata love), a po stvari se ide tamo i jasno da se ide na povrat poreza. Sile mi je na PM napisao što on želi, no već nam cifra prelazi 100€ da imamo besplatnu poštarinu, a ne prelazi 130€ da je frka sa povratom poreza. Ako nas ide dvoje, onda nema problema, zamolimo da se naprave odvojeni računi.

Auto imam, bengu podijelimo i ispadne svakog 15kn više (ako i toliko). Pošta za Sloveniju je 20-25kn (da mu pošaljemo papire za povrat poreza).
OK, javim se sutra kad vidim kak ce se situacija razvit.

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
2. pitanje ti je do jaja . Tko je brži ili zec . Za prednju malo, za zadnju malo više. 100mL je brijem uvrh glave za napuniti i jednu i drugu kočnicu da su prazne u potpunosti.
Pa red velicine je ono sto mi treba da znam kolko moram uzet u spricu prije filanja. No, kak mi se nije dalo cekat otisao sam po ulje ne bengu i naravno da nemam sve alate, fali mi onaj mali kljuc (7 mislim) za odvrnut ventil na celjusti. Al bar sam uspio nekako skemijat da popravim ono sto sam sjebao prije par dana tak da sad barem kocnica koci

EDIT: Sad sam skuzio , popravljeno.

Zadnje izmijenjeno od: hash. 06.12.2011. u 23:06.
hash je offline   Reply With Quote