Pomakni particije na novom disku i prebaci tu 100MB na novi disk. Trebalo bi radit bez greške.
Edit: Zaboravih dodat da nakon prebacivanja particije
ispred ostalih na novom disku, treba maknuti stari disk iz računala. Nakon što upališ i što se prvi put dignu windowsi normalno, ubaciš i stari disk u kantu, ali u biosu mora novi biti glavni.
Problem ti je i nastao jer nisi u biosu promijenio prioritet prije instalacije windoza. Vjeruj mi, sa particijama možeš raditi čuda i svašta je moguće, samo je pitanje vremena i živaca

.
Naletio sam do sada na svakakve probleme sa particijama, a tvoj mi spada u jednostavnije, tako da ne vidim potrebu ponovne instalacije. Ovisno o količini podataka na novom disku, micanje particija bi moglo potrajati malo, samo treba paziti da ne ostaneš bez struje u tom trenutku.
Edit2:
Moguće je (i jednostavnije), prebacit sve particije na stari disk, provjerit jel sve radi (dok je novi disk vani) i ako radi, klonirat ga cijelog na novi. Bilo bi lakše kad bi imali podatke o kapacitetu diskova i da je popunjen "moj komp". Ova opcija ti je sigurnija od micanja particija jer se ne moraš bojati nestanka struje, to jest, u kopiraš particije, pa ako se nešto desi, uvijek imaš izvornu particiju sačuvanu.