Tema: SB Live! 5.1
View Single Post
Staro 30.01.2002., 08:34   #2
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Slazem se da je to dobra ideja... Ja bih prvi rado pomogao, NO... Moj bivsi stroj koji se bazirao na ABIT KT7E (KT133E chipset) i imao SB Live! 5.1 nije nikad imao problema... Sad, moze biti da je to zato kaj sam ja SCSI-only... S druge strane, test stroj (jos uvijek nazalost aktualan) koji se pak bazira na KT7A-RAID ploci i ima isto Live 5.1 isto nikad nije imao problema, iako je on IDE stroj... Isto tako ni sadasnji koji se bazira na KT266A...

Vjerovatno najveci kandidat za probleme je onda moj treci stroj (BX) koji ima Hauppauge WinTV karticu. Nazalost, na tom stroju nemam Live! karticu nego dobri stari Aureal SQ2500 (Aureal2), a neda mi se po njemu prckati. Taj stroj koristi moja zena (koja zna kad se ja neceg primim da cu nesto s*ebat) a i meni je bitan jer nemam pravi TV. No, siguran sam da ima ostalih mahera koji citaju ove stranice koji imaju neka iskustva sa Live! karticama i problemima koji dolaze s njima. Zato podrzavam ideju da se ovdje razmjeni sto vise iskustava.

A sto se tice Win XP-a tu samo znam da CL stalno baca nove drivere van. Sto govori da ocito neke stvari ne stimaju. Ja na XP jos nisam presao, niti mi se zuri (iako mi je frend iz MSa poslao original Win XP Pro). Kolko sam spikao s ljudima (koji znam da znaju - Croteamovci) njihova iskustva s XP-om nisu neka sreca - samo je jedan clan profitirao u tome sto mu je nesto proradilo kaj pod NT/2k nije htjelo. Ostali....