View Single Post
Staro 04.12.2011., 17:41   #513
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Minox Pregled postova
haha a po cemu to molim te , otkljucana 6950 ima problema sa grijanjem,manje perfromanse od punokrvne 6970 jesu minimalne ali , ti npr moras grijat i klokat 6950 dok ja na stocku netrebam radit nista i opet sam malo brzi od navedne otkljucane a i dns je lutrija istu otkljucat tj rijetki modeli koji kostaju par 100 kuna manje od 6970 , dakle mi koji imamo 6970 nismo se zeznuli kako ekipa neka misli....

mali ot:

...ja svoju npr drzim na stocku i vrtim swe zivo i nezivo na max dakle oc je nepotreban za sada a karticu imam 11mj....
I onda je svizac.....
Ajde ne bulazni ako nemaš pojma iz prakse please.
Hoćeš da ti ja ili još 10 ljudi s foruma kaže da trkeljaš; kakvi Božji problemi sa grijanjem? Pričaš gluposti.
Druga stvar - razlika u performansama - je da, 3fps-a u bc2 i 5fps-a u bf3

Par 100kn manje od 6970 je 700-1000kn, što bi bilo jedno 35% od cijene iste, onak otprilike kak ti blebećeš, a to nije parsto kuna nego puno previše za 5 fps-a. Modeli koji se daju otključati su u debeloj većini nego oni koji se ne daju.
Itd, itd.
Ako ti imaš problem što si dao 100 eura više za 2% više performansi, to nije razlog da pišeš baljezgarije.