Tema: SB Live! 5.1
View Single Post
Staro 29.01.2002., 22:51   #1
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Angry SB Live! 5.1

Ma sada je vise dosta!
Ajmo, svi koji znate za neke probleme za koje je zasluzna SB Live! 5.1 ili bilo koja Live! kartica, samo navalite.

Naime, kupio sam Abit KT7A-RAID (Via KT133A) i CL SB Live! 5.1 (Player) mjesec dana prije nego sto je pocela halabuka po internetu (da ne kazemo da BUG i dalje suti o tome) kako Live! serija i Via nisu kompatibilni. I zaista, od pocetka imam malih, povremenih problema (najcesci je krckanje u zvucnicima kod prebacivanja podataka po diskovima). Kod XP sve lagano blokira cim slusam muziku. Nikakvi Bios-i nisu pomogli, nikakve zakrpe.

Ali to nije kraj price. Imam ja i Hauppauge! WinTV Primio za koji sam od O.-a saznao da bas i ne voli Via-u. OK, nabavit cu neku BX plocu za TV stroj, staviti gore WinTV i Live! 5.1, ali... ali... ugledam jucer na Hauppauge! stranicama da i Hauppauge ne voli Live! i to 5.1 seriju! Kao, moze se popraviti u Bios-u (probajte povecati tu i tu vrijednost, bla bla, bla...).
DOSTA! Kupujem Terratec SixPack, valjda ce s njim biti sve normalno. Dosta mi je "Probaj ovo" ili "Ovo bi moglo pomoci" ili Ovo vjerovatno radi"

Ljudi, ako jos netko zna za neke probleme Live! serije, podijelite ih s ostalima, ne zbog pljuvanja po Live!-u, vec zbog toga da napravimo neku bazu znanja i saznanja o tome problemu.
gpremec je offline   Reply With Quote