Ma sada je vise dosta!
Ajmo, svi koji znate za neke probleme za koje je zasluzna SB Live! 5.1 ili bilo koja Live! kartica, samo navalite.
Naime, kupio sam Abit KT7A-RAID (Via KT133A) i CL SB Live! 5.1 (Player) mjesec dana prije nego sto je pocela halabuka po internetu (da ne kazemo da BUG i dalje suti o tome) kako Live! serija i Via nisu kompatibilni. I zaista, od pocetka imam malih, povremenih problema (najcesci je krckanje u zvucnicima kod prebacivanja podataka po diskovima). Kod XP sve lagano blokira cim slusam muziku. Nikakvi Bios-i nisu pomogli, nikakve zakrpe.
Ali to nije kraj price. Imam ja i Hauppauge! WinTV Primio za koji sam od O.-a saznao da bas i ne voli Via-u. OK, nabavit cu neku BX plocu za TV stroj, staviti gore WinTV i Live! 5.1, ali... ali... ugledam jucer na Hauppauge! stranicama da i Hauppauge ne voli Live! i to 5.1 seriju! Kao, moze se popraviti u Bios-u (probajte povecati tu i tu vrijednost, bla bla, bla...).
DOSTA! Kupujem Terratec SixPack, valjda ce s njim biti sve normalno. Dosta mi je "Probaj ovo" ili "Ovo bi moglo pomoci" ili Ovo vjerovatno radi"
Ljudi, ako jos netko zna za neke probleme Live! serije, podijelite ih s ostalima, ne zbog pljuvanja po Live!-u, vec zbog toga da napravimo neku bazu znanja i saznanja o tome problemu.