View Single Post
Staro 03.12.2011., 04:02   #16139
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Sile ti jedini vidis pa eto da i ja razrijesim misterij

Sori sto kasnim, al do sad sam sarafao.

Naime, ja i kolega de5troyer napravili smo dobar deal na obostrano zadovoljstvo

Buduci da je njemu Felt premali ponudio je meni ramu i tako je pao dogovor da u slucaju da mi odgovara da cu ga uzet. Probao sam bajk, odlicno mi pase i moram naglasit da sam presretan

Dakle, nova rama sa shockom Fox RP23, naprijed moja Tora sa QR kotacima (to ce ici na zamjenu kad budem pri lovi), SLX kocnice, XT prednji i zadnji mjenjaci, lijevi sifter je takodjer XT, desni je Deore (s vremenom ce i to biti XT - pogadjate, kad kapne lova) i naravno nezamjenjivi sic SKN. Kazeta je Deore, lanac takodjer. Kad se potrosi ici ce nesto bolje.

Kao sto vidite nedostaje pogon koji je jos uvijek na Koni, ali ujutro idem do servisa ga prebacit jer doma nemam alata za to, inace bi i to sam rijesio. Pogon je FSA Alpha drive koji nije bogzna sto, ali i on ce s vremenom da zamjeni mjesto sa Deore ili SLX pogonom, ovisno o parama i ponudi kad budem kupovao.

Kona ce ovih dana na bubanj - javit cu tu prije nego ode na DB pa ako bude zainteresiranih javite se.

Za kraj - sunce vam vase, navuko sam se na bajk ko narkoman na drogu. Samo kombinacije vrtim u zadnje vrijeme

Evo i prigodne slicice nove AM makine
Pohrani.com
Cuky je offline   Reply With Quote