Citiraj:
Autor zubich
@vuco
Ja izmjerio svog (prodanog) revelationa na 1850g, a sektor mi je 2000 (sa 20mm osovinom) tak da je i ta razlika manja. Ali revelation nije bio dual-air nego "pola-pola".
MAD obruci su u crnoj varijanti oko 800g a u bijeloj prelaze 900, tako da su definitivno overkill za "normalniju" vožnju, a i dosta su mekani (na side wallu).
200kn vrijede, ali nisu baš neka sreca!
|
Rev sa 20mm osovinom je 1700 i neš sitno grama. Moj je bio 1620g.
Kotači sa MAD obručima ne mogu ispast brijem nikak ispod 2kg, prije je to nekih 2,5-2,8kg uz neke prosječno teške, a čvrste nabe. A to je ogromna težina na kotačima, pa da ne znam kako se nabe okreću.
Citiraj:
Autor Danielzg
iz lonjščine pocinje pravi lojstek?to je ono di je kucica na pocetku?inace znam te puteve al kad neko kaze ime onda se odmah zgubim..
uspon je bio na kratke rukave,na 18-tici na usponu je bilo 11 stupnjeva..al zato tod tornja je puhalo da se smrznes.mi smo nakraju isli 18-ticom dolje.inace mislio sam da ides sa bratom na voznje...
|
Da, pređeš mostić i onda je kućica, nakon toga 3 zavoja za 180°. Meni ugodniji početak Lojsteka, iako teži. Jedino je opet onaj dio gdje je provalija sve uži i uži. To svake godine prošire

.
Na vrhu i sa stražnje stane Sljemena (di smo se mi sreli) zna puhat. Mislim si ja, dobro je tebi dok se penješ, ali moraš se i negdje spustiti
EDIT:
Sile, znaš mene, druga šajba napred i jurim po Lojsteku inače. BTW, pokušao sam danas projuriti po tom blatu po tvom principu na najjače. Počeo sam ko traktor bacati zemlju uokolo

. Tehnički da je neki drugi bajk, koji iza ima mjesta za širu gumu i sa malo malo drugačijim setupom napred (BB 73 ili više mm) da se chainline izmjeni, ne bi mi guma bacala blato na lanac. Ovako ga lanac počne vozit svugdje i nastaje veliko govno. Znam, sve su to isprike, ali jebiga
Možda će sutra biti bolji Lojstek. Fakat je super osim taj zadnji dio, od makadama do izvora. Rađe odite na cestu ili preko makadama za Runolist pa na Tigrovo oko.