View Single Post
Staro 01.12.2011., 17:20   #5
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Gocznet Pregled postova
Probaj u aplikaciji koju koristis za zvuk na kompu u postavkama same aplikacije staviti device preko kojeg želiš puštati zvuk,predpostavljam da je to analogni output.
Ovak' izgleda taj Realtek HD audio manager i nema baš ''naprednih'' opcija...

Zvuk je digitalni jer ide preko HDMI-a.

Citiraj:
Autor bixsy the king Pregled postova
To što ti želiš je neizvedivo na taj način...ne može i jedno i drugo istovremeno...ako isključiš zvuk na matičnoj onda ga prenosiš preko hdmi izlaza na grafičkoj kartici što će ti poslužit samo određenim svrhama...npr. gledanje filma...ali onda zaboravi zvuk na pc zvučnicima.
E sad da li postoji neki drugi način da dobiješ zvuk istovremeno na oba zvučna uređeja vjerojatno je moguće,ali s tim nisam experimentirao pa bilo dobro da neko kaže jer i mene interesira.
Btw...nije mi jasna svrha koju želiš postići ? Čemu zvuk istovremeno na tv-u i pc-u ?
Želim postić to da imam 4 zvučnika umjesto 2, ali čini se da Realtek HD audio manager nema opciju za to što želim...

Citiraj:
Autor Gocznet Pregled postova
Praktično je recimo raditi na kompu i slušati glazbu dok netko drugi gleda film na TV-u. pretpostavljam da mu za takvu svrhu treba.
Ne, to što si ti rekao je obratno od onog što bih ja htio... Nema drugih tu, sam sam