View Single Post
Staro 30.11.2011., 15:02   #1244
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Safari ti je ustvari Firefox s izmjenjenim sučeljem.
Nitko ti ne brani koju browser želiš ići. Ali SVAKI put member priča ovo , ono.

Glupo je pisati tipa "Opera ide sporo pa prelazim na Chrome".
Pogriješio sam, mislio sam da je stvar u Operi; komp mi se smrzavao danas cijeli dan i jedino je restart pomagao. Probao sam sa Chromom i isto smrzavanje.. Problem je bio u Lenovo programu kojeg sam instalirao zajedno s operom i nakon što sam njega maknio sve šljaka.

Ako pratiš ovu temu onda znaš da sam upravo ja jedan od najvećih zagovaratelja opere kao browsera i koristim ju još od davne 4 ili 5 verzije.. Ono što me smeta je izdavanje novih verzija sa novim mogućnostima a da prije ne pokrpaju stare nedostatke.

Citiraj:
Autor beyond666 Pregled postova
Zašto pobogu beta? Moj rođak umire od toga da uvijek mora imati najnoviji softver. Tu spadaju bete.

Ne sviđa mi se kod Opere što je flash trzav. Animacije nisu glatke kao kod ostalih browsera.
Na IE 9 i Chrome su animacije ok. Naravno, isprobano na mom račnalu.
Opara mi nije spora s 10 tabova, ali mi ovaj flash nije jasan.
Beta zato što su nedavno najavili brdo fixeva a i sviđa mi se novi mail (news) reader. Kako je 11.6 već dosta dugo na testiranju očekivao sam skori izlazak finalne verzije pa sam se upustio u "avanturu"..

Što se tiče flasha, radi sasvim OK. Nije trzav osim ponekad u situacijama kad se mišem prelazi preko videa ili scroolom mrda gore-dole po stranici. Mada na ovoj beti ni to više nije slučaj..

Nisam rekao da je opera spora sa 10 tabova već da je Chrome sa preko 10 tabova krepana kokoš (sa par tabova definitivno je najugodniji browser kojeg sam koristio, bolji i od opere).

Jedino Opera funkcionira gotovo jednako sa 3, 13 i 33 otvorena taba i dok god je tako ostat će moj no1 browser..

Zadnje izmijenjeno od: rak21. 30.11.2011. u 15:38.
rak21 je offline   Reply With Quote