Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.11.2011., 10:27   #1424
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Bez brige ti budi sto se tice pojacanja navario sam se ja slicnih projekata i auta (ipak mi je to profesija prije kompjutera ).. Sto se tice konkrentog BMW problem s zadnjim mostom znam sve o tome i d amogu t euciti jer to mi je struka. Srecom moj je izasao nakon tog problema/redizajna. Ja konkretno pricam o modelima, recimo kocka 316 i 320 sestak nisu imale iste mulde tj. 320 je imala jace mulde bez obzira sto su na izgled oblikom iste tako da ubacivanjem jaceg motora u 316 nisi dobio bas isti auto - o tome ja pricam . Buraz mi ima DRIFT kocku sa 328i (iz e36) pa znam koliko je samo tu bilo kemijanja/pojacavanja/prepravki da se to poslozi ako treba i povari di treba da se ne raspadne u prvom zavoju .

Ako se nismo razumjeli OK ali bit ce ti bolje ako ne budes toliko "nabrijan" na forumske razgovore misleci da bas ti sve znas najbolje i danitko nema pravo u nicmeu osim tebe jer nikad neznas tko je s druge strane . NHF ali previse si zabrijao.
NHF, opet ponavljam, pričali smo o TVORNIČKIM automobilima a ne kućnoj radinosti, i o razlici između M paketa i pravog M3, a ti dođeš na 316 i 320, lol. Btw, osim dizela i M3, kocke sam sve ostale izvedbe posjedovao (od prvog 316 sa 75ks, pa 318, 318i, 318is M, 320i, 323i, pa do 325i 170ks).
Ista stvar je polemika o GTI i GTI TDI -auti su isti, a ja tu nigdje nisam spomenuo Golf V 1.4 ili SDI, nego top model.
Ako ti je to profesija, onda provjeri koliko košta npr 1 amortizer za m5 e39, a koliko za 530i M Banalnost, ali eto, primjera radi.

Nisam nabrijan, nego ja tako pričam/pišem, jbga, nemoj uzimat za zlo moj način pisanja.