Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.11.2011., 09:06   #1418
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
A Golf GTI TDI nije wannabe ? Ne kuzim poantu ? Pa oba su "wannabe" ako nemaju PRAVI motor naravno .
Vidim
GTI TDI ima SVE što ima i GTI benzinac. Dakle ISTE kočnice, ISTI GTI ovjes, ISTI DSG ili 6 brzina ručni mjenjač, itd itd. Dakle osim motora, ISTI auto.
Dok jedna kocka 318 iS M nema veze sa M3 E30, jedan E36 318 iS M nema veze sa M3 E36, jedan E46 320D M-Optic nema veze sa E46 M3, itd itd. Nije stvar u dva branika, mehanika je u igri, a u mehaničkim elementima niti jedan M Optic (na kraju krajeva zato se i zove M-OPTIC) nema dodirnih točaka sa pravim M3 i M5 izvedbama. Nadam se da ti je sad jasno o čemu pričam, osjećam se ko papiga Ak nije reci, detaljnije ću

@Ferrys - znam ja dobro šta ima sad kod M-a i šta je bilo prije 10-15 godina Btw, FYI - frend je imao 316i coupe E36, ali M3 - dakle ne 316i M, nego M3 sa 316i mašinom - ima restoran u Minhenu jako blizu bmw tvornice, i stari mu je za 18-i rođendan htio kupiti M3 ali da mu limitiraju snagu, a pošto su kod njih često u restoran dolazili menadžeri iz bmw-a, direktori i tako ta ekipica, složili su M3 ali sa 1.6 motorčićem sa 102ks. Nikad mu stari nije htio reći koliko je to masno platio. 97e na 98u je to bilo.
I mala opaska za ove 'pakete' - npr, veći su diskovi na M paketu nego na istom takvom običnom, itd, ima tu još more detalja, ali post bi onda bio povelik....

Zadnje izmijenjeno od: jopis. 30.11.2011. u 09:13.
jopis je offline   Reply With Quote