Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.11.2011., 02:59   #1413
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pa ne bas, ///M paket ukljucuje drugacije branike, spojlere, pragove, djelove volana, siceva (tkanine), plastike na pragovima sa ///M oznakama...logotipe na mjenjacu, zadnjoj haubi ali i ///M paket ovjesa tj. drugaciji ovjes (spusteniji i sa jacom/debljom balans stangom i slicno) tako da nije bas samo "kozmeticki", ali zato i "papreno" kosta doplata .
Sve što si nabrojao je kozmetika (spojleri,tkanine,điđe miđe, 3cm niži ovjes,itd), što sam već napisao - opet nema pravi M ovjes, nema prave M kočnice, itd. Dakle opet to nije pravi M ni po čemu, i dalje je to wannabe M. Kad kupiš M-a pa platiš 1 faking amortizer 3-4000kn onda znaš da voziš M-a Fala Bogu nisam osjetio na vlastitoj koži, ali sam se nakupovao frendu dijelova za M3 i za M5 kasnije....
Ja sam se uvijek držao ovih wannabe-a M dok sam bio pri parama i u svom svijetu (bmw-a), M paket je dovoljan za nas obične smrtnike.

@Pupo - pa daj čitaj malo, već sam napisao....
Btw frend ima Golf 6 GTD, sramota me i reć koliko je para dao za jednog Golfa.....