View Single Post
Staro 29.11.2011., 16:01   #15966
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Vuco, Mic i ja smo puno puta išli do tunela prugom (još su nam se par puta pridržili Srale, Dario i još neki kojih se ne mogu sad sjetitpa da ne bubam). Nisam mjerio ali mislim da je to najkraći put sa najblažim usponom. To šta je grozan teren je drugi par postola ali moram priznat da mi je zabavnije nego cestom
Najkraći je, ali najbrži (kad se uzme u obzir podloga) nije ziher. A s obzirom da smo pričali kaj je najlakše, nije nit to (pruga jel).

Ma treba mijenjati i uspon. Lojstek mi već ide na đigericu stalno vozit. Sutra ću vjerojatno malo ranije ići, pa na Bidrovečki makadam i onda prema Hunjki. To je po meni vrhunski uspon na Sljeme, što se tiče prirode, napora i svega. Još bih htio i jednom po 12-ici ići gore, a prije toga po Omladinskoj ako nije vikend. Brijem da bi to bio ok uspon: Lagvić pa Miroslavcem do Kraljičinog zdenca (istina jedan dio se mora nositi bajk), od tamo Omladinskom do pred Grafičar i onda 26icom klasika do vrha. Čak bi mogli tu 26-icu izbjeć pa ići okolo i spojit se na stazu od Nika (kojom se inače spuštamo do Hunjke).

Da nema onog jednog strmog uspona od 50m, 70% puta ne bi nit znao da se penješ...Pogotovo dionica od Gorščice do Hunjke. Ima 2 slabija uspona, 1 jači, ostalo je kao ravnica, a napraviš 200m nadomorske visine uspona...

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 29.11.2011. u 16:57.
Vuco je offline   Reply With Quote