View Single Post
Staro 29.11.2011., 14:37   #15963
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Prugom se jedino isplati ici kada se spusti sa one ceste na stanicu. Od tamo prugom ima jedno 5min i nije neki problem jer je lijepo utaban putic i nije neki pretjerani nagib.
E, upravo taj put. To mi je otkriće od ove godine i sigurno mi je draže od ceste.
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Prugom je najbliže i najbrže
E sad si ga prosro. Jedino ako si u tramvaju sa biciklom . Jednom smo se spuštali po pruzi. Grozno. Stalno drnda i kaj sve ne...
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
eto mene sa sljemena. gore je sasvim lijepo. doduse ugrijalo je i otpustila je zemlja, tako da uzbrdo ima blata, na jednom dijelu poslije kamenja ima ga poprilicno.

gore ugodnih 3-4C (u 10h), sunceko, bez vjetra. dolje sam isao na puntijarku pa 18-20-bacun. ima lisca da se doslovce cilja gdje je staza, ne vidi se nista. odvozio sam rekreativno, nisam htio sam raditi pizdarije

eto sretno ostatku
Ja sam te pratio sa 2h zaostatka. Krenuo od doma oko 10 i 30h. Išao polagano i takvim tempom da se nisam do tunela zagrijao uopće (da mi je bilo vruće u jakni). Gore probao onim putem uz tunel (oliti ulica Nad tunelom) da bi skužio da je kramp. Ima neka Jožina staza gore , ali to brijem da se netko zajebava . Gore su stepenice do stračare.

Meni je samo dolje od stračare do prvog odvajanja prema klupicama bilo blato, ali ono dobro koje se ne lijepi za gume (a onda za lanac, mašinicu i ostalo). Gore di je zadnji put bilo blata koje se sve ljepilo (od makadama do lugarnice) je ovaj puta bilo smrznuto, prošao sve bez problema. Do vrha došao stazom koja ide iza tornja, sva je bijela u zavjetrini, ali držale gume iznenađujuče dobro. Ali taj dio će kad dođe južina postat grozan, kad se ono blato gore otpusti.

Flat pedale su mi onak, ok. Iako mi je opet bilo malo hladno za prste, ali dobro, puno je bilo bolje nego inače. Bilo mi je čudno jer sam stalno udarao s njima u podlogu, jer je pozicija noge potpuno drugačija. Niti jedan imalo komplicirani dio na Lojsteku nisam prošao jer sam imao krivi položaj nogu ili nisam mogao povući petama/listovima, na spustu mi je bilo bolje jer je pedala na sredini noge. Također, na spustu na onom šahtu prije Grafičara di inače dropamo sam se izuo sa pedala . Zaboravio da mora biti drugačiji položaj nogu i samo sam maknuo noge sa pedale .
Al bit će dobro, pedale su jeftilen od 130kn, ali ok drže. Ionak po ovom lišću idem sporije jer niš ne vidim...

P.S. Se može nekako od Njivica do Strmopeći ? Jedini je način Bikčevićeva jelda ? Znači moral bi se po njoj malo spuštati, hm...