Imam wd20earx , znaci sata3 2tb green. Stavio sam 200gb particiju sa system i ostatak storage. Disk mi sluzi za HTPC i nema drugu namjenu,stavio sam 200gb,za svaki slucaj ako mi zatreba prostora na desktopu i sl,medjutim, primjetio sam da je pristup media centru. filmovima, pokretanje filmova,dizanje sustava do "normale" znaci do momenta kad sve sljaka bez velikog stekanja,puno sporije od blacka. I stvarno dosta sporije. U svim testovima je brzina oko 100mb ali to mi je totalno nerelevantno,jer mi je sve jednostavno usporeno. KAd podignem WMC dok pokrenem film,sve steka,daljinac jedva prima,pa primi par naredbi odjednom itd. CAk mi je jednom procesor dugo bio na 100% (Celeron G530 SB 2.4ghz) ,dok se na blacku to nije desavalo.Probao vratit BLACK ,sve normalno radi. Reinstalirao win7 na greenu,opet je sve sporo. Dok je taj green radio samo kao cisti storage,a sistem bio na blacku,sve je radilo normalno. Jel postoji kakva caka da se stvar ubrza ili cu morat stavit neki mali ssd za sistem?
Probao sam AAM povecat na MAX, malo su se povecale performanse ali nista strasno. Sve sto sam dobio je BUKA

.