Sastav Teamova: Sanda, Onyx, frende, Renesis, murina, the55mic i ja
Ruta: Leustek-9-10
Vrijeme: u magli -1°C, na suncu +6°C
Na tunelu cekamo nekih 15 min. murinu i mica kojih nema pa krecemo bez njih. Kod klupica smo ih i docekali jer su javili da su par minuta iza nas. Sanda i Renesis se odvajaju a ostatak druzine ledjero prema vrhu uz fotkanje i pricu.
U Lugarnici srecemo ranoranioce danielazg i njegovog frenda a mi zasjedamo na otvorenom. Meni s ledja tri vrlo glasne kvocke se naderavaju i pricaju dogodovstine i bljezgarije o kojima je bolje da muce - uz to olajavaju FERovce i kako im je od njih muka

.
Na spustu je bilo klizavele na veliko, izljetanja sa staze (biljezim se), ronjenja po liscu, zalegnuca, i kojecega jos -samo nam je cuks falio

Renesis je mislio da namjerno zanasam straznji kraj i mijesim lijevo desno kao u filmovima - dok nije doletio na podlogu i skuzio da bajk to radi i bez blokiranja kotaca

.
Driftalo se na veliko.
Na 10-ki ima dosta uspinjanja, tak da smo Renesis i ja skuzili da nas je Vuco vec jednom ozenio i proveo tim dijelom.
Nekima ti usponi i nisu bas najbolje legli.
Unatoc svemu, meni je danas bilo jako zabavno

Murini pak nije bilo jasno kak tak brzo idemo dolje - a nismo isli brzo, bio je to kontrolirani spust
Par prigodnih:

_

_