View Single Post
Staro 26.11.2011., 03:53   #1
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
gsky? ili koji vrag?

Obzirom da mi je prenespretno provlacit kabel do sobe, a trenutna smecarska canyon cnp wf511 ne radi pod win7 skoro pa nikako, odlucio sam se za nabavku bolje kartice pa kud puklo.. jbga, nisam presretan, al drugog izbora (do 200 kn) ne vidim..

vidim u linksu imaju svega nekoliko kartica, par dlinkovih i jednu asus.. cujem da se ni dlink ne voli sa sedmicom pa bih to izbjegao..

vidim preporuke za airlive usb adaptere wl1600/1700, al to ja u rijeci nemam gdje za kupit tako da mi ostaje opcija koja ukljucuje gosp postara..

a obzirom da web shopovi naplacuju 50-ak kn dostavu tada mi i kartica od 150 kn dodje 200..

tako da sam nekako dolutao i na njuskalo i vidio recimo ovo

http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan...-oglas-2091380

nisam bas nesto sretan sa nekakvim no name proizvodima (ili nije, slabo se kuzim), al ako se ne varam ovaj chipset je oke i po specifikacijama bi to trebalo letit?
sto vi mislite o tome?

pci kartice koje su mi bile prvotni izbor nekako su mi sad u drugom planu, iako uvijek citam kako su bolji izbor - stabilnije.. al imaju te slabe antenice od 2 db-a i nezgodno su smjestene tako da ne vidim bas neku prednost..
dok ove su na usb kabelu i po 5dba pa mi se to cini kao bolja opcija da mogu drzat taj signal donekle stabilno da net radi kako treba (takodjer da je ping dovoljno nizak)..

eto, ako imate kakav savjet za neki adapter/karticu do 200 kn, a da radi pod win7 bit cu vam zahvalan..
M.U.P. je offline   Reply With Quote