View Single Post
Staro 24.11.2011., 17:54   #3291
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
@alengrosevic - ideja na mjestu, imam pleh imam sve, ali još uvijek razmatram. PSU ide gore ziher, razmišljam dali ostaviti bočnu stranicu zatvorenu (mislim na veliki bočni usis) ili ju otvoriti. Za početak mislim ugraditi dva 12cm venta na prednju stranicu kao usis, jedan u visini grafe jedan u visini cpu-a.
Čuj, jučer sam malo igrao s.t.a.l.k.e.r i temp je bila max 68c sa 700rpm-a(kama flow), avg load 99%. Zadovoljavajuće s obzirom da je komp super tih

p.s. zujanje diskova moram riješiti, baš se čuju smradovi(onak cvile čudno, zuje), a love nemam za novi...

Ti budeš slagao stackera uskoro ili?
Sjecam se da su i meni diskovi na pocetku zujali, moram se podsjetiti kako sam to rijesio, koliko se sjecam bilo je nesto banalno, vrlo jednostavno, no ne mogu se sad sjetiti. moram primiti taj cage u ruke i malo promozgati (bolit ce ) i sjetiti se rjesenja.

Stackera cu slagati, ali ne znam da li ce biti do nove godine jer sam malo financijski na knap ali vidjet cu, moguce da cu ga srediti. Ah koji gust, kuciste staro cca 5-6 godina, a doslovno kao novo, nema niti jedne pikice, kao da sam ga kupio u ducanu, stvarno sam odusevljen s njime. jos da znas cijenu koju sam ga platio...
alengrosevic je offline   Reply With Quote