View Single Post
Staro 19.03.2005., 18:54   #7
SYpha
Registered User

Datum registracije: Mar 2005
Sa LG-om nisam imao nikada nikakvih problema.
Cak mogu reci da izvrsno radi i da mi nikada nije unistio neki cd.
Neznam zasto neki ljudi imaju averziju na te snimace jer koliko ja vidim u Bugu i slicnima LG-ovi DVD snimaci su najbolji.

Sto se tice kompa i maticne od frenda vise informacija cu postat za koji dan kada ga pregledam u potpunosti i provjerim stanje.
Za sada mogu staviti na net jedino kuciste koje je donjelo to napajanje u sebi

Kućište MACOM MIDI Tower B319U/A/F (420W)

338.21 Kn

Kućište MACOM MIDI Tower B319U/A/F
Silver
420W
ATX (4x5,25inch + 2x3,5inch vanjski utori + 6x3,5inch unutarnji utori)
USB 2.0
Audio
IEEE1394

Meni to kuciste prilicno lijepo izgleda, uzeto je u Info Gami i ja cisto sumnjam da je napajanje unutra tako lose iz razloga sto je doista jako i sto sam procitao u prirucnoj knjizici uz maticnu da bi napajanje od 350 W podrzalo i duplo vise komponenti natrpano na nasu maticnu. Isto tako znam da vecina napajanja jedino pri kvaru mogu ostetiti neke komponente a u ovom slucaju napajanje radi.

Cijeli komp sam zadnji puta palio i gasijo jeno 50 puta na sve moguce nacine kako bi iskljucio mogucnost neke greske ali se opet pokazao plavi sscrean gdje je vracalo neke registri setingse, nakon toga sam deinstalirao program koji je dosao sa asusovim driverima za PATA raid polje i uzpu sam maknuo sve od asususa kaj nije driver jer vecina tog softvera nesto sumnjivo izgleda. Nakon svega toga sam jedno 50 puta restetirao komp, pali i gasio i sl. I nis se nije dogodilo, ali znam da postoji mogucnost da se nekaj dogodi u narednim tjednima jer kolega je do sada samo slusao muziku i nije nista zahtjevnije na kompu radio pa mu je komp riknuo. Zbog toga sam i odlucio da napravim temu u forumu.
SYpha je offline   Reply With Quote