View Single Post
Staro 24.11.2011., 10:15   #15792
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
ivane jesi razmisljo da zamjenis air pajka za feder pajka?kolko sam skuzio malo stariji rs ima dosta problema sa air u-turnom..sile jer bus stigo preslozit bajk do vikenda?
Jes, razmišljam. Vilja je u super stanju, ali očito je da ima dječjih bolesti već u startu. Vuco kaže ulaz ulja u negativnu zračnu komoru, otvorit ću je pa baciti oko. Ako ju sredim mogu ju vozit do proljeća i prodat za nešto višu cijenu pa kupim nešto jače, lyrik ili fox36 (koji je brutalno skup, ali možda omastim brk ili naletim na neku jebenitza ponudu).

Razmišljao sam da ne moram uopće rješavati cijelu vilju već si kupim soloair za lijevu nogu i zamijenim uturn dualair. Nije da je neka razlika ionako.

Vuco se može to ili ima razlike u donjem/gornjem dijelu vodilica između pojedinih modela vilja?

A opruga je opruga, znam i sam kakva je razlika jer sam sa rebe dual air prešao na marza sa oprugom i preporodio se. No moram reć da mi se u startu nije sviđalo što nema progresivnosti vilje, pa dok ju nisam opremio različitim oprugama na ETAi je bila il pretvrda il premekana

Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
@Destro

Evo danijel je rekao sve. Zbog toga sam si ostavio Sektora i prodao revelationa.
Model 409 (koji sam ja dobio na tom bajku) je popljuvan uzduž i poprijeko po cijelom internetu, pa mi se jednostavno nije dalo zahebavat sa time, a sektor mi je nov novcat, kupljen u aleša prije 2 mjeseca... Samo mu sadamoram noge prefarbat jer me to bode u oči, ali nebitno je
A razlika u težini: zanemariva - 150g
Ma libo te đon, dokle god rokaš