Citiraj:
Autor Strong
grafa kupljena u Protisu...na kutiji nije bilo nikakve oznake Dirt 3 niti išta slično..pa sam mislio da se u kutiji nalazi taj neki kupon ili šta već...međutim ništa, pa zato pitam ovdje jel imao tko kakvih sličnih iskustava?
jel moguće da postoje "2" verzije te kartice, sa i bez Dirta?
|
Imaš običnu i Dirt3 ediciju, evo slike kartice i kutije u kojoj dolazi:
I ja sam vidio tu kod Protisa, ali isto nisam mogao zaključit jel se radi o običnoj ili Dirt3. Poslao sam im email, ali sam dobio neku generičku repliku iz koje se nije ništa dalo zaključit (osim da su neprofesionalni i nisu previše zainteresirani za novog kupca koji bi dao 2k kn za grafičku), pa sam tražio dalje, i naletio na ovu ponudu kod svijet-medija.hr --
http://www.svijet-medija.hr/p/Grafi%...-05-50G/33717/ .
Isto se nije dalo zaključit o kojem se točno modelu radi, nazvao sam ih i pitao da provjere u skladištu što piše na kutiji, i ispalo je da se radi o Dirt3 ediciji, pa sam naručio.
Valjalo bi kad bi mogao dobit pare nazad i uzet ovu koju si htjeo u startu, ali to bi mogao biti problem, pošto ne piše nigdje kod Protisa da se radi o Dirt3, to si sâm zaključio.
Vidim da ni ovi u svijet-medija nisu još promjenili naziv artikla, mogli su stavit da se radi o Dirt3 kad smo već utvrdili da je to tâ (a možda ni ne znaju da postoji ta posebna edicija).
Btw, kupon za Dirt3 vrijedi do kraja slijedećeg mjeseca, tako da kartica vjerovatno neće dugo još biti u ponudi.