View Single Post
Staro 22.11.2011., 08:38   #247
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
@Jelc
11.9 i CAP 4. E sad kako se posluzit sa CAP-om pojma nemam
On je instaliran u c:\ AMD ...i tamo je neki exe uz hrpu .mst fileova.
Koliko sam ja shvatio to su profili za igre gdje driver odredjuje neke postavke graficke kartice. Znaci to je to samo install i zaboravi na CAP? Nista vise prckanja po CCP u kojemu nakon instala CAP-a nema nikakvih dodatnih opcija?

@sodom
Jasno mi je da mi je procesor debelo preslab kao sto sam i prije rekao, ali misljenja sam da q9550 nije slab procesor za ovu grafu.

@ xtreme gamer
x4 Phenomi i q9xxx serija su iz 2009e i kupiti DANAS recimo novu mbo + proc + rame (sto mi se trenutno mota po glavi) je mozda i suludo, kada je puno jednostavnije uzeti samo intela i ubaciti u sistem. Po performansama su slicni neznam iz prakse ali citao sam review-e. Evo i ovdje su podjednaki
http://www.anandtech.com/bench/Product/102?vs=50

@skyman
Buka i temp nisu problem jer imam zalman flex i sa svojih 5 pajpi hladi jako dobro. Trenutno je temp smijesno mala (senzor laze pa neznam tocno kolika je) ali prst na pajp i to odmah pri dnu kulera (dodirujem socket) je jedva mlaka nakon sat vremena occt-a, a proc je na 4.0 i 1.47V

Nemojte misliti da sam ja vec odlucio uzeti 9550 i da vas tu zahebavam nego blesavo bi mi bilo mjenjat plocu proc i rame za slicne performanse i sigurno 800 kn vise para.
Dodatni problem je taj sto kada bi uzeo phenoma potrosnja bi narasla vise nego sa quadom a ionako sam na knap sa snagom iz napajanja...

Ovo sve pisem iz "OC pogleda" gdje bi phenom bio na 4.0 a quad na 3.8 cca ili 4.0 ako bi isao.