View Single Post
Staro 21.11.2011., 09:08   #19
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor T0mB1ll Pregled postova
na nekoliko ploča sam stavio 1x2GB pločicu i 1x1GB pločicu i DC je uredno radil.. bez ikakvih problema..

frend u kompu ima 4 pločice memorije, 2x256 i 2x512mb, svaki različit prodavač i brzina.. 2 pločice rade na 333 druge dvije na 400.. opet DC radi...

tak da, sve ovisi o ploči koliko sam ja skužio..
Bold...ok, ovo je moguce i na skoro svakoj ploci da radi..Sada vjerujem da je 256 isti proizvođac,a i 512 isti...ili su bar chipovi isti...inace jako je moguce da bude problema ako ne sada u skoroj buducnosti....

a gore si rekao da si na nekoliko ploca stavio 2+1 i da dc uredno radi...ok,kako uredno, pokazuje 2gb ili svih 3? si odvrtio neki test,tipa sandru i memory bandwith? testirao malo kako je bolje, samo sa 2gb ili 2+1 kao u dcu....ne znam,men to nema logike, nisam nikada tako stavljao niti necu

Citiraj:
Autor leo77 Pregled postova
probao sam stavljati jednu po jednu,i kad stavim bilo koju u prvi slot,komp se ne dize
mislim da si nasao rijesenje kvara...prvi slot za memoriju ti ocito ne radi kako treba...probaj dobro ispuhati pa onda opet samo u tu pikati...ako nece, sigurno je u tome problem
FRipper je offline   Reply With Quote