Osnovni problem je sto imam dojam da ploca unistava diskove, kolega koji posjeduje tu plocu vec peti puta mjenja disk a ja nemogu dokucit u cemu je problem.
Mislim da je u ploci jer nije radi sav softver koji smo dobili uz nju. Nabrojat cu sa cime sam imao problema:
- AI NOS™(Non-delay Overclocking System)
-C-Media High Definition Audio
-WiFi
-ITE IDE RAID controller
Ai nos dize nekave prozorcice pri strartu widowsa i to radi sve dog ga ja ne prisilim da prekine i uklonim sa kompjutora
Zvuk sam sredio instalirajuci neku zakrpu koju sam iskopao sa CD-a
WiFi ispada katastrofa, jer od svega sto nudi nis nebu radilo jer se smrzne cijeli sistem pri automatskoj detekciji bezicne mreze i nema druge nego da ga prisilno resetiram (na onaj manji gumb)
Raid u biti radi ali ne potpuno jer program koji se instalira sa tim raid driverima nikako ne radi ili se pali sam od sebe pri svakom startu windowsa
Bitno za napomenuti je da se radi o Win XP SP na koje se sve instalira i koji se instaliraju vec 6 puta.
Do sada sam instalirao svaki puta neke druge windowsw XP sp2 koje sam posudio kako bi izbjegao gresku do cd-a ili nesto slicno ali nije u tome stvar.
Zato ako iko ist kuzi o toj ploci ili o plocama opcenito bio bi mi od velike pomoci