Pozdrav, od kad imam ADSL koristim ovaj router, nikada sa njime nije bilo problema, spajao se komp 1 wlan, drugi lanom na njega... sve super radilo. Uglavnom uzeo sam maxtv prije mjesec dana, te naravno firmware tog routera, posto je star nije podrzavao maxtv, nego su sva 4 lan izlaza za kompve. Stavio sam mu 1.39k ili koja je ono verzija IPTV firmwarea i to sve pocelo ok radit.
Ali naravno, isti dan sam kao i obicno kada dodjem za vikend doma naslagao torrente za skidat preko noci, da bih se ujutro probudio i imam limited conectivity od mozda sat vremena nakon sta sam otisao spavat. Znaci internet ne radi preko wlana,ip je neki random nabacen onda, nema veze sa ipom routera, pokusam reconect, ne moze se uopce vise spojit na router iako ga vidi, pokusam kabelom - isto se nece da spoji na router. Na routeru sve lampice kad se to dogodi rade i dalje, znaci on je spojen i na internet i sve. i to dok ga ne ugasim pa upalim,tada se moze komp spojit. - i to mi se jako cesto dogadja, prakticki veza ne moze ostat online 3 sata ja mislim, maxtv isto zna izgubit vezu pa moram gasit i palit router... postalo je iritantno. postavke su sve ko prije, samo sam vidio da u logu daje neki **UDP flood* inbound pa oubound i to je doslovno spamanje... sad ne znam dal je to i inace radio zbog torenta ili nesto. Dal ima netko nekakvu soluciju mozda na pameti ili ideju sta bi moglo biti, ili da jednostavno pokusam zvat tcom pa mozda dobijem noviji router? ili cu to morat platit i cekat godinu dana

? hvala