a gle........... cut ce se, ali onda uzmi zalmanov fan regulator i manje-vise si rjesio problem temperature.
recimo
SHARKOON 40mm ili
SHARKOON 60mm (namjerno sam stavio ove brze, jer jednog (ovisi da li stane ovaj od 6 cm, to moras sam vidjeti visinu hladnjaka plus da li stane izmedu AC-a i graficke)) i
Zalman FanMate 2, i lako si namjestis kolicinu prihvatljeive buke koju ventilator radi. mislim, ne treba se on derati na max okretaja da bi se chipset hladio dobro, dovoljno je mozda cak i da sam puses (malo karikiram, ali ajd), pogotovo ventilator koji bi imao usmjeren konstantan dotok zraka.
iako smatram da bi cak se moglo namjetiti i
ZALMAN ZM-NB47J i nekako bocno sa dva serafa uvrnuti 40 cm ventilatorcic. mozda ovako ne izgleda bas moguce, ali ja bi uspio, znam

. radio sam i vece gluposti i funkcioniraju, ovo bi bilo uzitak sloziti.
i da, definiraj rasklimano. taj hladnjak ti se inace drzi na dvije plasticne kopce koje su stisnute/otisnute sa federom (oprugom) svaka. ne znam kako bi bolje objasnio, ali racunaj da sam hladnjak nije 100% fiksan, moze on se lagano pomicati gore-dolje, cak i cijeli se hoce pomaknut jer kako rekoh, nije uvrnut/fiksan.
no posto je vruc na opip, mislim da se prenosi toplina s NB-a na hladnjak, da je sve ok

.
Citiraj:
Autor nino
Neznam dali je ekipa pitala, nisam primjetio, ali sta kaze Event Viewer? Guglaj ako neznas kako do njega. 
|
tja. a i ovo je apsolutna nelosa ideja, iako mislim da nece naci unutra nista zanimljvo. mahom kad je meni smrzavalo masu kompova nije se dalo naci nista pametnoga, ali ok, kod mene su svi problemi bili hardverski. a posto je ovdje svjez sistem sa zadnjih driverima....... ali tko zna, itekako vidjeti.