View Single Post
Staro 18.11.2011., 09:23   #15593
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
sile si gledao kolko kostaju oni manji kompresori?
ima na dx za 20$ s dostavom sam kaj ima 2 revieva od toga jedan koji mi je dovoljan da ga ne uzimam, al mozda bi se dalo nac po shoping centrima nes slicno za malo love, mislim da bi za bike i neki slabiji kompresor bio ok

kompresori bez spremnika za zrak su banana, imao sam ih jedno 4-5 i niti jedan ne radi zadovoljavajuće
imam jednog i u autu za pumpanje gume, radi na 12v
spor je i bučan za poludit, al za silu kad ti se neda ručno pumpat je dobar
i svi riknu nakon kratkog vremena

prije 3 dana sam u bauhausu uzeo uljni kompresor (trajniji su i nešto sitno tiši od klipnih kompresora iako zanemarujuće tiši - 97 vs 94db) , 24 ili 27 litara spremnik zraka koji se od 0 do 8 bara napuni za cca minutu čini mi se, možda čak i kraće treba, 8 bara maksimum, 6 bara radni tlak i preporodio sam se
cijena uljnog sa pištoljem je 1100kn, cijena klipnog je 900

tubeless gume je rasporedio po obruču ko od šale, a uzeo sam ga jer mi je dopizdilo odlazit na benzinsku pa se smrzavat dok namještam gumu

sve u svemu ako mislite ikad uzet tubeless gume, kompresor sa spremnikom je way to go, ili ako materijalna sredstva odmah dopuštaju kupnju takvoga

ako neko hoće može pogledat kod mene, frend se već naručio kod mene kad bude stavljao tubeless gume

Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 18.11.2011. u 09:49.
jed2i je offline   Reply With Quote