Citiraj:
Autor dean225
Ma nije do napajanja 100%. I staro ti je ispravno. Taj proc vuce 95w. Imaš dosta struje. Vrati sve postavke u biosu na default.. i proc i rame i grafu. Izvadi 2 keksa od tih 4x1 gb što imaš van pa probaj. Ako ti se javlja problem samo u toj igri, ponovno instaliraj igru. Možda je u instalaciji problem..
|
to s default postavkama sam probao i dalje mi je problem bio isti...ovako ću sad:
1. spojiti ću napajanje od kolege i testirati s time ovako kako je.Ako nebude bilo problema onda sam potrefio još jedno loše napajanje.
2.Ako s koleginim napajanjem problem se dogodi isti onda ću vratiti svoje staro napajanje i testirati s memorijom.1 po 1 keks (sve default).Ako problem bude isit s sva 4 keksa onda nije ni do memorije niti do napajanja.
onda ću barem znati da nije grafička da nije napajanje i da nije memorija.Dakle ostaje mi samo procesor (ALI proc sam 6:30h pustio pod stresom isto tako i memoriju stavio sam sliku gore evo je opet:
http://i44.tinypic.com/d43km.jpg i prošlo je sve to je čak s klokanom konfom ne na default postavke)
mislim da je u pitanju ILI memorija ili matčna..evo idem sad sustav eliminacije igrati se večeras..
a sutra će taj kolega doći iz servisa nekog računala pa ako on neustanovi problem kod njege cijelo računalo ide kod njega na testiranje...

al zašto to sad nemože raditi normalno sve

PART2
Neznam zašto mi se jučer nije dogodilo to s koleginim napajanjem ali evo isti problem i s njegovim napajanjem.
Dakle nije napajanje,nije grafička,nisu hardovi.
ili je memorija ili matična ili procesor.
idem sad stavljati jednu po jednu memoriju i vidjeti kako će to proći.