http://www.pohrani.com/f/e/s5/3cUJhKqn/image0283.jpg
Evo me u povratku sa jučerašnje večernje cestovne vožnjice na relaciji Dubrava-Čret-Podsljemenska cesta-Markuševac-Dotršćina-Policijska akademija-Dubrava.
To sad relativno često nabacim navečer prije spavanja.
Na glavi,
Alpina kaciga iz MarkoProjekta, 389kn, ok kaciga, jučer je kupio, lik iz uvex dućana veli da ih proizvodi uvex tvornica.
Balaklava iz Iglu Športa
http://www.iglusport.hr/proizvodi.asp?id=1074
nije ta cijena nego je bila 173kn, neko ju je već preporučio na forumu,
i na to mogu samo zahvaliti na preporuci, odlična je, perforacije za usta, nos profilirana tkanina i potpuno otvoreno disanje kroz nos, hladnoća ju ne _ebe, ni vjetar ni ništa, stvarno sam ugodno iznenađen, nije jedan komad kao čarapa nego je dio koji pokriva lice poseban komad materijala koji je zašiven iza uha sa obje strane tako da se vrlo lako skine sa face i gurne pod vrat, super kad treba nos ispuhat jer počne curiti od vlažnog hladnog zraka.
Na rukama rukavice iz Intersporta 143kn, Nakamura Thinsulate, iako već imam rukavice ove su me privukle jer mi je L veličina savršeni fit na ruku bio, pa sam iskeširao, nije mi žao, tople su, ruka se ne znoji unutra i vjetar ne doživljavaju.
Prsluk svjetleći posudio od samog sebe iz auta.
Base layer gornji i donji warm mckinley, 399kn iz Intersporta, veličina L (imam 180 cm i 80kg), odličan drži toplinu, gura znoj van sa kože, zimu ne osjetim, osim malo po koljenima, ali ipak gore imam samo pamuk trenirku na nogama, iako po koljenima najviše osjetim kad se spuštam sa Markuševca sa 50km na sat dolje, ali čim usporim odma ugrije.
Nerješeni problemi koji su ostali,
trebam neku vulgaris prozirnu zaštitu za oči po noći, omfg the rime, jer me ubi hladni zrak po očima, dakle ako ima neka preporuka za cvikse neke.
Hladni prsti u tenesicama.
Koljena na spustu, da li da uzmem još neke navlake za noge ili da investiram baš u bicke duge, s time da ne planiram uzeti windstoper jer mi je bitno da je potpuno mi elastično na koljenu.
TIA.
Live long and prosper.