View Single Post
Staro 16.11.2011., 17:01   #17
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
ista stvar i kad je ovako spojeno kao što ste rekli nakon 10 15 minuta igranja problem ostaje isti....grafička nemože biti jel je stara 2 dana a i sa prijašnjom grafičkom sam imao isti problem ( HD 4670 1GB) u nekim igrama.....problem je isti i s ovom novom grafom.

ako je stvar u napajanju isključio sam sad sve ostale HDD osim sistemskog,neonske lampe....ostavio samo grafičku matičnu proc i sistemski hdd....

problem je što nemam nikoga tko ima jako napajanje da mi ga posudi da viidm u čemu je problem a i kome da ga u osijek odnesem da mi može provjeriti u čemu je kvar?

jel moguće da je matčna prestara?

PART2

PROBLEM ISTI

isključio sam neonke ostale HDD,...ostavio sam samo uključeno grafičku matičnu i 1 SSD na kojem je igra instalirana...isto nakon neko vremena igranja problem je isti!

Pa nemoguće da je onda napajanje :S

uspio sam snimiti video kratki ovog što mi se događa možda pomogne malo oko riješenja ovoga :S

http://youtu.be/Hn0raQtPRCk

(sorry na mračenju u videu ^^)
ludim dao sam prije 2 dana 1800 kn za grafičku i događa mi se ovo...

dali netko zna nekoga iz os koji bi mi mogao pregledati računalo a da nije vemil links ili tako nešto jel e mi naplatiti servis računala ili pregled kao suho zlato :S :S

Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 16.11.2011. u 17:16.
d0magoj_OS je offline