Sad ćete me napast odmah svi, ali ja ne vidim kakve veze ova upozorenja i daljnja rasprava imaju veze sa vikend akcijom steam-a. Bezveze je sve u istom košu. Da nije one druge (zalockane) teme, ne bih ni znao za krađu podataka.
Sad vezano uz ovu "intruder" temu:
Užasan propust steam-a i sramota za njih. Ili neka brišu tragove transakcija i ne traže osobne podatke ili nek ih čuvaju. Ali ako ih čuvaju, onda ih stvarno trebaju i čuvat, a ne dopuštat ovakva sranja. A što se tiče ovih komentara na jednu šifru za sve, to je drugi par opanaka. Ja isto koristim samo nekoliko šifri za sve. Pa nisam blesav imat šifru i user name posebno za svako mjesto gdje sam registriran. Koji je uopće smisao šifre, ako moraš za svaku glupost imat drugu jer će ti je provalit pa će postat beskorisna?
To je slično kao da ti netko ukrade privjesak s ključevima i onda se pametni nađu izmišljat kak sam ja, ili netko drugi, glup jer imam nekoliko ključeva na istom privjesku.
Odrastite svi malo. U ovoj priči je kriv steam i točka. Svaka materijalna šteta je uzrokovana njihovim propustom, a ne zato što netko koristi jednu šifru za sve.
Ipak, na kraju, mislim da je preporučljivo minimum minimuma imati barem 3-4 različita para usera i pass-a.
Nadam se da nitko neće izgubit lovu zbog ove gluposti steam-a.