Citiraj:
Autor Alvin
Ako vjeruješ da će ga tvoj frend odradit kako treba pošalji svog frenda kod svog frenda pa nek ga odradi, ja na vidim u čemu je problem...
|
Ma ništa više ne želim s njim. Možda je očito da se previše ne trudi i ofrlje radi i ne želim frenda na volej poslat.
Samo sam pitao zna li netko dijagnosticirati kvar, popraviti sjebano i garantirati izvjesnim rokom trajanja da će sve biti u redu. Za tebe je domy reko da si super pa vjerojatno bi ovo rješio bez ikakve jebe..
Moj frend ne želi garantirati trajnost popravljene komponente i u takve dilove radi svog obraza ne ulazim.
Jebga, već sam mu složio neku konfu za male pare, možda mu nabavim i neki jeftini laptop, al ako postoji način da se kvar riješi, rado ću mu prenijet i tu mogućnost.
Samo me nekako zanima koliko popravak ima smisla, kakva je statistika glede takve "bolesti"?
Usput, da upitam.. Vidio sam u časopisu sa 3 slova taj "uradi sam". Trebam li nekako zaštititi plastične dijelove, konektore ili utore na ploči. Hoće li oni stradati na tih 200 stupnjeva? Kako to funkcionira?