In Bruges (2008) - ovaj trio Farrella, Glessona i Fiennesa je savršen. Ovaj film je bio po mom guštu u svakom mogućem aspektu. Ima drame, ima komedije(onaj britanski humor,ali je strava

), ima trilera, svega pomalo. Ogromne preporuke za ovaj film 10/10
The Way Back (2010) - preporučam svakome tko voli survival filmove,
ovo je jedan od boljih imo. 9/10
The Road (2009) - ovaj film je vjerojatno jedan od najpodcjenjenijih filmova IKAD po mome mišljenju. Znam da ima oke ocjenu na imdb-u ali zaslužuje veću u svakom aspektu. Za onaj budžet koji su oni imali, film je remek-djelo. Odnos oca i sina je nevjerojatan u ovom filmu. Atmosfera, radnja, zvuk, gluma... sve. Jednostavno pogledajte ako niste. čista
desetka
It's Kind Of A Funny Story (2010) - film koji prikazuje tinejđera koji pada u depresiju i prijavljuje se u psihijatriju za odrasle. Glumi Zach Galifianakis, da li moram što dodati ? Istotako, Gilchrist je fenomenalan. Neka vas ne zavara, film nije uopće depresivan, već ima podosta humora

kraj je urnebes živi haha

9/10
The Pursuit Of Happyness (2006) - krasan film. Will Smith briljantan kao i uvijek, kao i njegov sin koji glumi u tom filmu. Uglavnom borba za opstanak, potraga za poslom i život na ulici. 10/10
Ovdje sam uglavnom nabacao moje all-time-fav filmove, koje možda niste pogledali.