Nada pode me separar do amor de Deus
Kolega je zaboravio napisati da se radi o dokumentarnom filmu, nikakva *wood produkcija. Smatram da HD nije ovdje pod must-have, pošto dobar dio filma sadrži arhivske snimke F1, ali prava ljepota leži u zvuku, od samih komentara, preko tadašnjih suludih jurilica, Ayrtonovih riječi, odlične glazbe koja pridonosi doživljaju i prikazu života jednog od zasigurno najvećih sportaša ikada.
Složiti ću se sa kritičarom citiranim odgovor prije, da ne morate biti obožavatelj F1 da bi vas se ovaj film jako dojmio, osobno sam tu negdje u zlatnoj sredini, pratio sam F1 malo više od pola desetljeća, era Michael Schumachera, doba odrastanja kada kod vozača samo vidiš sekunde prednosti, broj osvojenih titula...
Toliki je dojam ovaj film ostavio na mene, nemam fond riječi da bi opisao te osjećaje tijekom gledanja, sumnjam da ima onih koji će ostati ravnodušni tijekom i nakon gledanja ovog filma. Nemam ocjene, prvo ide ovaj film, pa tek par mjesta iza idu neki legendarni filmovi.
Ako ćete i jedan film pogledati na preporuku drugih, neka to bude ovaj.
Definitivna preporuka, pa makar da nikad niste proveli nedjeljno popodne gledajući najbrži cirkus na svijetu.
Preporuka za dužu verziju filma, Director's Cut.
Za one koje više zanima život ove legende, PM - nađe se tu još pokoji dokumentarac, tribute video, a trebao bi se i naći intervju sa Ivanom Blažičkom za HRT u kojem Senna govori kako bi želio posjetiti Hrvatsku, ako se ne varam posljednji intervju koji je dao.