View Single Post
Staro 15.03.2005., 11:55   #23
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Nakon turobnog vikenda u kojem mi je preminuo Celeron 466, jedna ploča za njega i napajanje koje se ne može nabaviti, nastavak tjedna je ipak protekao u sunčanom ugođaju.

Naime, 8RDA3G je pristala na suradnju. Nakon par oštrih razgovora sa mojoj NOVOM lemilicom, Dual Chanell je proradio. S time će posebno biti oduševljen Jož@ koji ju je "donirao". Jednostavno je postojao spaljeni element koji sam (opet) skinuo sa Mitzekove ploče i postavio na mjesto. Jesam potrošio gotovo 2 sata na detekciju i sat vremena na popravak ali je zadovoljstvo bilo potpuno.

Time ta ploča predstavlja višak i već je udomljena na toplo i sigurno.

Isto je tako proradio i Lin-Lin adapter koji je još uvijek Mitzekovo vlasništvo i stari se škrtac ne želi odreči ga se za više ciljeve. Time ga moram i vratiti.

Pogledom kroz prozor sam utvrdio da je vani sunce i da će uskoro vrijeme da izvezem zvijer od 1 konjske snage na poletno-sletnu pistu. Tada neću imati vremena za popravke. Do tada se valja grijati uz Pensol lemilicu. Stoga mi treba hardvera za šarafanje.

Po najnovime primam:

MBO: od pentiuma 2 na dalje
RAM: SDRAM i DDR
VGA: Bilo što na AGP-u
PSU: brand name
HDD: 4+ Gb
CD RW
DVD
DVD RW (naivac)
Ostale sitnice

Uvjeti su da je besplatno, neispravno (ne nužno ) i da to mogu upogoniti negdje u sistemu. Stari krševi nisu dobro došli jer i sami možete otići do reciklažnog dvorišta da ih odložite.

Ukoliko vas srce boli što se rastajete od omiljenog i spaljenog hardvera, mogu vam dati komad repariranog i testiranog koji posjedujem. A sada je toga već poveća količina. Naravno da su bolji komadi udomljeni i prije popravka.

Ajde Please. Znam da imate.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote