View Single Post
Staro 07.11.2011., 13:27   #15360
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Ne znam zašto ju daješ tako jeftino, to je posve nova rama s garancijom. Tj ok je cijena ali ti ostavljaš još mjesta za pregovore, dakle ekipa da ti ruši... Your call.
Ja sam prošli mjesec napravio grešku u koracima kad sam se zaletavao po gume i gluposti, sad bi vozio Reigna da nisam seljačina.
Ma nema ti ekipa love stari moj. Uostalom, ne moram spustit cijenu nimalo. Tko ima 3000 neće me jebat za 200kn.

Mada se premišljam stalno, tko zna šta će bit. Trebao bih se spustiti jednom sa bratovim bajkom niz Sljeme da vidim jel to uopće ima kakve razlike. Barem sad to mogu napraviti.
Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
@Vuco

Jel te zanima on1 SS?? Pa da smo totalno hardcore

Jeftinije je ako merđamo narudžbu!
Razmišljao sam i o tome. Ali kaj je najgore, išao bih ja na HT-a nazad, ali ono što me iskreno odbija je vožnja onak - po gradu kad čilam. Oni rinzoli i to + uspon na brdo mi je puno ugodniji na FSu, pogotovo kad si krepan i guzica te razvaljuje. Tu je meni fulka bog i batina. Na Sljemenu bum se sa svime spustio, HT ili FS, kad mi nije guzica na sicu mi je svejedno.

Sad bih htio prodati vilicu i piknuti si ili obje nove kočnice ili zadnju RX da imam komplet lijepo. Pogonski dio već isto odgađam...