View Single Post
Staro 04.11.2011., 23:23   #1
fubar
Registered User

Datum registracije: Nov 2011
Thomson TG782(i) i SZK veliki problem.

Dobro večer
Novi sam na forumu pa vas molim da mi se progleda kroz prste ako sam promašio slično pisanu temu Iako priznam načitao sam se tema i odlučio kod vas potražiti pomoć.
Naime prije nepunih dva tjedna ukopčan mi je T-Comov internet pristup. Došao barba i provuko kabel stavio TG ejca i sve lijepo radi , prošlo je tjedan dana i sustanari su se požalili da nemogu wierless koristi, tj veza puca izrazito brzo ili uopče nemogu naći ruter na popisu vidljivih aparata. Par poziva i SZK nakon drugog posjeta i mučnog mozganja konstatira da je ruter krepao tjst da nešto s njime nije uredu, promjene aparta, ali avaj poslijepodne kad se svi mi vratili kući koji imamo wierless ustanovimo da je problem i dalje tu. SZK nam lansira odjebe tipa instalirajte si nanovo mrežnu karticu, drmajte po driverima.... etc
Sad pitanje, ako imam dva računala koji koriste žicu (ne nužno u isto vrijeme) i dva laptopa (koji isto nisu upaljeni u isto vrijeme) zašto imam situaciju da "žica" radi wierless ne radi tj problem pucanja veze i dalje postoji, bez obzira gdje se laptop nalazi (u krugu od 10 metara ili na 15 cm od rutera). Signal je stabilan i jak, ti isti laptopi se bez problema spajaju na susjedske rutere (naravno govorimo o pravim susjedima koji daju da to činimo čisto u provjeru da nešto nije uredu sa samim računalima).
U čemu bi moga biti problem? U laptopima, T-Com, ili ruter kao aparat (imam peh da od dva puta dobijem figu)?
fubar je offline   Reply With Quote