View Single Post
Staro 02.11.2011., 21:13   #15264
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
prvo da resimo vilicu, nema SIDa, deda trenutno vozi REBA Team black box, par grama teza od SIDa, a cvrsca, draga vozi REBA race bez blackboxa, na cestovnjaku je marz, ali tamo su i dalje xtr v-brake i to nemam namjeru dirat i menjat ni pod razno...

kak je kolega vuco rekel, ne vidi se razlika u kocnicama dok ne trebas par puta za redom naglije prikocit, recimo spust na zeleni vir je tako dosta zariban i dug, taman ubrzas i vec opet treba radi serpentine, lisca, sodra, xy prepreke usporit... meni je par puta bilo cupavo na keramici sa XTRom, jedino radi toga sam razmisljao o saintu na prednjoj osovini, zadnju blokira i đusi draj kad ju stisnes...
ono kao neka rezerva ili fata je fata, a dva put je dva put (dva klipa extra na saintu)
do proljeca se moram potrudit vratit barem na 85 kg, jer ne mislim jos i novu garderobu kupovat, a i zena mi rekla da sam debel zgledam u najmanju ruku smesno, ko krumpir na cackalicama, dosta vozim i noge su i dalje ok, ali zato brate skemba raste

videl bum jos malo kako budu recenzije po netu, pa dok se skupe pare mozda i promenim jos koji puta misljenje...

al recimo da 985 rucke nemaju previse smisla, par grama mi ne smeta,
znaci 785 rucice, prednji caliper 810 i zadnji 666 bi nekak bilo ekvivalent cijeni 785 kompleta, a opet napred imam rezervu i otraga vrlo solidan caliper....

i malo on general topic:
kacigu uvek na glavu!!!!

riceburner je offline   Reply With Quote